انواع خودروهای آتش نشانی - آشنایی با انواع خودروهای آتش نشانی - ایمن عارفی

آشنایی با انواع خودروهای آتش نشانی

امروز در این مقاله می خواهیم در مورد انواع خودروهای آتش نشانی با یک دیگر صحبت کنیم و با آن ها آشنا شویم تا کارایی آن ها را در موقعیت های مختلف بررسی نماییم.

آتش نشان ها دارای یک کامیون می باشند که به گونه ای طراحی شده اند که بسیار منحصر به فرد هستند و با هدف خاموش کردن آتش و رو به رو شدن با خطر ها و اراه خدمات خاص ساخته شده اند.

البته این موضوع را نیز نباید فراموش کنید که مردم با تهیه کردن شارژ کپسول آتش نشانی خود می توانند در حادثه های کوچک کمی کمک حال آتش نشانان باشند و آن ها را خیلی کم از خطرهای احتمالی دور کنند.

برخی از سازمان ها از انواع خودروهای آتش نشانی که دارای قابلیت های مختلف می باشند استفاده می کنند اما در کل وظیفه ی اصلی این ماشین ها حمل کدن آتش نشانان به موقعیت حادثه و به همراه داشتن وسیله های مورد نیاز و تانکر های حمل آب و پمپ های فشار قوی آب ها می باشند.

در ادامه به معرفی انواع ماشین آتش نشانی می‌پردازیم که دارای قسمت‌ها و امکانات متفاوتی هستند با ایمن عارفی همراه باشید.

کامیون آتش نشانی

هر یک از ماشین های آتش نشانی دارای کاربرد های متفاوت می باشند و برای نظارت اطفای حریق در محیط های گوناگون مثل جنگل و شهر و … به دسته های مختلفی تقسیم می شوند که هر کدام وظیفه ی مهم و ضروری را بر عهده دارند.

انواع خودروهای آتش نشانی در همه ی کشور های دنیا به همین صورت دسته بندی می شوند و تفاوت ها نیز اصولا در آپشن ها و امکانات این خودرو ها می باشد. البته این را نیز باید بدانید که آرم ماشین آتش نشانی احتمال دارد به علامت اختصاری سازمان های آتش نشانی هر کشوری وابسته باشد.

وجود شارژ کپسول آتش نشانی بسیار ضروری و مهم می باشد و حتما باید در خانه ها و ساختمان ها کپسول های آتش نشانی هر چند وقت چک شوند.

خودروی آتش‌نشانی معمولی

این دسته از خودرو های آتش نشانی یکی از مهم ترین و پر استفاده ترین خودرو ها برای مبارزه کردن اساسی با آتش سوزی به شمار می رود. از آن جایی که الب این خودرو ها با استفاده از شاسی های کامیون ساخته شده اند به آن ها کامیون آتش نشانی نیز می گویند.

این خودروها اصلی ترین وسیله و خودرو برای خاموش کردن آتش در سازمان های آتش نشانی به حساب می اید که در سکونت گاه های انسانی مانند شهر ها و شهرک ها و روستاها مستقر می باشند و از این نظر به خودرو های آتش نشانی شهری معروف شده اند.

این خودرو ها شامل اجزایی می باشند که عبارتند از شاسی، مخزن آب و کف، پمپ و اتاق. یکی از شاسی‌ هایی که در سال‌‌ های گذشته در کشور ما برای تولید این‌ گونه از خودرو‌های آتش‌نشانی به کار گرفته شده‌اند، عبارتند از رنومیدلام، ایسوزو، آتگو، ولوو FM9، FM12، دنیز و… .

برای ذخیره آب در این خودرو‌ها، مخزن مناسبی روی شاسی خودرو نصب می کنند.

خودرو های آتش نشانی شهری

انواع خودروهای آتش نشانی که یکی از مهم ترین آن ها خودروی آتش نشانی شهری است دارای حرکت بسیار سریعی می باشد و ترمز کردن و توقف های ناگهانی و یا گردش به سمت چپ و راست و همچنین حرکت در پیچ ها منجر به جنب و جوش آب موجود در مخزن می شود و موج ایجاد می کند.

این اتفاق می تواند با به وجود آوردن مشکلات جدید در کنترل و هدایت کردن خودرو باعث تصادف و حتی گاهی واژگون شدن آن شود.

برای جلوگیری از این خطر های احتمالی با استفاده از پره های طولی و عرضی در داخل مخزن موجگیر به وجود می آید.

شما بسیار راحت می توانید یک کپسول آتش نشانی تهیه کنید و بعد از استفاده شارژ کپسول آتش نشانی خود را تمدید کنید و با خیال راحت در زمان آتش سوزی از آن استفاده کنید.

بر روی این خودرو ها پمپ آتش نشانی سانتری فیوژی نصب شده است و دو سیستم عملکردی آب دهی با فشار معمولی و فشار قوی را نیز داراست. که با همان نیروی موتور خودرو کار می کند و به وسیله ی دستگاهی به نام PTO که روی گیربکس قرار می گیرد به پمپ آتش نشانی منتقل می شود.

دیگر تجهیزات نیز مانند کپسول‌‌های آتش‌نشانی، آچار‌ها، لوله‌ها، سرلوله‌ها و… در اتاق ابزار خودرو جانمایی می‌شوند.

انواع خودروهای آتش نشانی

انواع خودروهای آتش نشانی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهفروشگاهخرید