کپسول آتش نشانی برای منزل - آشنایی با ویژگی خودروهای آتش نشانی - ایمن عارفی
کپسول آتش نشانی برای منزل

کپسول آتش نشانی برای منزل


آشنایی با ویژگی خودروهای آتش نشانی

امروز در این مقاله قصد داریم خودرو های آتش نشانی را بررسی کنیم. همه ی ما در طی روز بارها صدای ماشین های آتش نشانی که آژیر کشان حرکت می کنند را شنیده ایم. اصولا ماشین های آتش نشانی به رنگ قرمز هستند این ماشین ها در نگاه اول شبیه به کامیون ها می باشند و بسیار بزرگ هستند. این ماشین ها دارای تجهیزات و امکانات خاصی هستند و یکی از سریع ترین ماشین های سنگین می باشند به دلیل این که به موقع و با امکانات کامل به محل حادثه برسند. البته این موضوع را نیز فراموش نکنید که باید حتما کپسول آتش نشانی برای منزل خود تهیه کنیم تا در زمان حادثه های کوچک و ناگهانی بتوانیم از ان استفاده کنیم.

در دوران قدیم ماشین های آتش نشانی در واقع ماشین های بزرگی بودند که به عنوان پمپی پر از آب به حساب می آمدند و می توانستند آب را به مسافت طولانی بفرستند و بعد از این دوران ماشین های آتش نشانی برای مدت طولانی کنار گذاشته شد اما ۱۷۰۰ سال بعد در اروپا دوباره به وجود آمد. اولین ماشین های آتش نشانی اروپا مثل ارابه با اسب کشیده و به محل حاده انتقال می دادند و بعد ها با توسعه خودروها در قرن ۲۰ کم کم ماشین های آتش نشانی به شکل امروزی شان تبدیل شدند. ماشین‌ های آتش‌ نشانی طبق نوع آتش سوزی و حوادثی که باید به آن‌ ها رسیدگی کنند انواع مختلفی دارند.

کپسول آتش نشانی برای منزل

کپسول آتش نشانی برای منزل

چند مورد از خودرو های مهم آتش نشان

امروزه برای کنترل و خاموش کردن آتش، عملیات نجات و دیگر خدمات امدادی و نجاتی خودرو های مختلفی به کار گرفته می شوند. تقسیم بندی خودرو های آتش نشانی دارای روش های مختلفی است. اگر بر اساس ظرفیت ماشین های اتش نشانی را تقسیم کنیم به دو دسته ی سبک و سنگین تقسیم می شوند.

وجود کپسول آتش نشانی برای منزل بسیار ضروری و مهم می باشد و حتما باید در خانه ها و ساختمان ها وجود داشته باشد.

خودروی آتش‌ نشانی شهری

این خودرو ها مهم ترین و پر کاربرد ترین و پر مصرف ترین وسیله ها برای مقابله با آتش سوزی ها به شمار می روند. از طرفی که این خودرو های آتش نشانی از شاسی کامیون ها ساخته می شوند به آن ها کامیون های آتش نشانی گفته می شود. این خودرو ها برای کنترل کردن و خاموش کردن آتش در سکونتگاه‌ های انسانی که شامل شهر‌ها، شهرک‌ ها و روستا‌ ها است استفاده می شود.

خودروی حامل نردبان

این دسته از خودرو های امداد و نجات برای انجام دادن عملیات های آتش نشانی در ارتفاعات استفاده می شود. این خودرو ها به گونه ای ساخته شده اند که دارای یک شاسی هستند که بر روی آن ها نردبان کشویی و بالابر هیدرولیکی نصب شده است. نمونه هایی از این خودرو ها که جدیدا تولید شده دارای تجهیزات منحصر به فرد تری می باشد که شامل سبد حمل افراد و مانیتور ثابت آتش‌ نشانی، برانکارد حمل بیمار و… است.

خودروی آتش‌ نشانی فرودگاهی

دسته ای از خودرو های آتش نشانی به صورت ویژه و اختصاصی برای قرار گرفتن در فرودگاه ها ساخته می شوند. این خودرو ها دارای ویژگی های فوق العاده ای می باشند. از ویژگی های این خودرو های آتش نشانی این است که دارای شتاب زیادی بوده و قابلیت حرکت کردن کردن خوب در زمین‌ های ناهموار اطراف فرودگاه را دارد. همچنین این خودرو ها مخزن آب و کف بزرگ و مانیتور پر قدرتی را نیز دارا هستند.

نمونه های دیگر این نوع خودرو ها که بسیار پیشرفته می باشند عملیات اطفای حریق را به صورت خودکار و از طریق نمایشگر‌ های خودرو که بسیار پر قدرت هستند انجام می شود.

شما بسیار راحت می توانید یک کپسول آتش نشانی برای منزل خود تهیه کنید و با خیال راحت در زمان آتش سوزی از آن استفاده کنید.

خودروی فرماندهی عملیات

از آن جایی که حادثه های آتش سوزی و یا دیگر حوادث ممکن است به صورت ناگهانی رخ دهد سازمان های آتش نشانی ضرورت و اهمیت واحد‌ های سیار فرماندهی را بسیار خوب احساس کرده اند. این دسته از خودرو ها به دلیل اهمیت همین موضوع طراحی و ساخته شده اند. در داخل این نوع از خودرو های آتش نشانی انواع مختلفی از وسیله های ارتباطی مانند کانال های مختلف بی سیم، دور نگار و تلفن همراه و ماهواره ای وجود دارد همچنین در این خودرو ها تلویزیون های مداربسته و میز های کنفرانس نیز پیدا می شود و با ساختن این خودرو های آتش نشانی محیط مناسبی برای فرماندهان آتش نشانی به وجود آمده است.

کپسول آتش نشانی برای منزل

طبق مطالبی که در بالا گفتیم و در مورد ماشین های آتش نشانی صحبت کردیم حتما این موضوع را به خاطر داشته باشید که تهیه ی کپسول آتش نشانی برای منزل و ساختمان ها بسیار مهم و ضروری می باشد و اگر در هر خانه ای وجود داشته باشد شاید دیگر نیازی به تماس گرفتن با سازمان آتش نشانی نشود.

سایت ایمن عارفی امیدوار است که این مقاله توانسته باشد شما را با خودرو های آتش نشانی آشنا کند. در مقاله های بعدی بیشتر در مورد انواع خودرو های آتش نشانی صحبت خواهیم کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهفروشگاهخرید