شرایط نصب و نگهداری خاموش کننده ها : شارژ کپسول آتش نشانی
- نصب و راه اندازی خاموش کننده های دستی آتش باید مستقل از این باشد که ساختمان به اسپرینکلرهای اتوماتیک ، هیدرانت و شیلنگ آتش نشانی یا دیگر تجهیزات حفاظتی ثابت ، مجهز باشد یا خیر .
- بدلیل رشد تصاعدی حریق و نیاز به تاثیر مواد خاموش کننده بر آن ، سرعت عمل بسیار مهم است و زمان مناسب برای تخلیه مقدار معینی از مواد باید مورد توجه قرار گیرد .
- خاموش کننده های آتش اضافی بایستی مجاز به نصب باشند تا حفاظت بیشتری را در صورت نیاز مهیا کنند .
- خاموش کننده آتش مورد نظر باید با توجه به نوع آتش سوزی ، درست انتخاب شود .
- آتش سوزی از هر نوعی که باشد ، حتی بسیار جزئی ، بایستی مورد توجه قرار گیرد و شناسایی گردد .
- خاموش کننده ها با توجه به مواد محتوی آن در مکان مناسب آن نصب گردند.
با ما همراه باشید. (شارژ کپسول آتش نشانی)
به عنوان مثال :
یک بیمارستان به طور کلی برای اتاق های بیماران ، راهروها ، ادارات وغیره ، نیاز به خاموش کننده های آتش سوزی کلاس A دارد ، اما در آزمایشگاه ها و جاهایی که مواد بی حس کننده قابل اشتعال نگهداری می شوند یا در دسترس هستند ،
به خاموش کننده های آتش نوع B ، و در اتاق های مخصوص ژنراتور و وسایل و اتصالات الکتریکی ، به خاموش کننده های آتش کلاس C ، و در آشپزخانه ها ، نیاز به خاموش کننده های آتش کلاس K خواهد داشت .
ادامه
- حداکثر فاصله دسترسی تا هر خاموش کننده در حد مجاز و در هر طبقه حداقل یک خاموش کننده نصب باشد. (هر ۳۰ متر یک خاموش کننده)
- در پارکینگ ، حداقل دو خاموش کننده نصب شود .
- خاموش کننده های آتش باید در حالت کاملا شارژ و در شرایط عملیاتی نگهداری شوند .
- خاموش کننده های آتش بایستی در مناطق معین و موقعیت های آشکار و قابل دید قرار گرفته شوند تا به آسانی در دسترس بوده و در زمان بروز آتش سوزی بتوان به سرعت از آنها استفاده نمود. (شارژ کپسول آتش نشانی)
ابزار قابل قبول برای شناسایی موقعیت استقرار خاموش کننده های آتش ، شامل پیکان ها ، چراغ ها ، علائم و یا شماره گذاری دیوارها یا ستون ها می باشد .
- خاموش کننده های قابل حمل باید بوسیله قلاب یا روی یک نگهدارنده و کابین مخصوص نصب و نگهداری شوند .
- فاصله بین انتهای پایینی خاموش کننده قابل حمل دستی تا کف زمین نباید کمتر از ۱۰۲ میلی متر (حدود یک متر) و بیشتر از ۱۵۳ میلی متر (حدود ۱.۵ متر) باشد .
- کابین های نگهداری خاموش کننده های آتش نباید قفل باشند .
- محل قرار گیری خاموش کننده ها بایستی به صورت واضح علامت گذاری و مشخص شوند .
- خاموش کننده های آتش نباید در معرض دماهای خارج از محدوده ارائه شده بر روی برچسب آنها قرار گیرند .
ادامه
- خاموش کننده ها باید ابتدا هنگام نصب در محل ، به صورت دستی و در فاصله های زمانی یک ماه یکبار مورد بازرسی و نظارت قرار گیرند .
- علامت گذاری جهت نشان دادم تناسب خاموش کننده آتش با نوع کلاس آتش سوزی (شارژ کپسول آتش نشانی)
- بازرسی های دوره ای یا پایش مکانیکی خاموش کنندها ی آتش باید شامل بررسی حداقل موارد مشروحه ذیل باشد :
شارژ کپسول آتشنشانی در تهران
شما هم میخواهید با یک شرکت مطمئن در زمینهی شارژ کپسولهای آتشنشانی آشنا شوید؟ ما شرکت پندار ایمن سازان صنعت را به شما معرفی میکنیم. این شرکت با بیش از ۳۰ سال سابقهی طلایی در زمینهی شارژ و تامین کپسولهای آتشنشانی و کار با برندهای مطرح مانند : بهنوش، ایرانخودرو، پارس خودرو و …. توانسته است اعتبار زیادی در میان صنعت کاران حوزه های مختلف کسب کند. شما میتوانید با مراجعه به وبسایت pendarsafety.com از خدمات حرفهای این شرکت بهرمند شوید.
بدون دیدگاه